Getty Images
Zomertoetje
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- ½ appel
- 1 doosje (125 g) frambozen
- 2 theelepels witte basterdsuiker
- 2 dl magere Griekse yoghurt
Bereiding
- Schil het stuk appel en snijd het in stukjes.
- Was de frambozen.
- Houd een paar achter voor garnering.
- Breng de blokjes appel met 2 eetlepels water en de basterdsuiker aan de kook.
- Laat de appelblokjes zacht worden.
- Voeg de frambozen toe en warm ze 1 minuut mee.
- Laat de compote afkoelen.
- Verdeel de yoghurt over 2 glazen coupes en schep de compote er over. Garneer met de achtergehouden frambozen.
Voedingswaarden
Energie
100kcal
Eiwit
7 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
2 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
190 milligram