Getty Images
Met radicchio of roodlof
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 krop radicchio of roodlof
- 1 struikje witlof
- 1 stengel bleekselderij
- 1 bosuitje
- 100 gram geschaafde rode kool
- ± 2 eetlepels azijn
- Honing
- 1 eetlepel olie
- 8 halve walnoten
Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Scheur de radicchiobladen in stukken.
- Snijd het witlof in reepjes, de bleekselderij in boogjes en het bosuitje in ringen.
- Meng de groente in een kom.
- Maak een dressing van de azijn, peper, wat honing en de olie.
- Breek de walnoten in stukjes en strooi ze over de groente.
- Meng de dressing er door.
Menusuggestie
Lekker met een gevulde karbonade en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
Gevulde karbonade
6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
525kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
7 gram
Vet
30 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum