Getty Images
Uit de oven
Aantal personen
2
Bereidingsduur
+30 minuten
Ingrediënten
- 2 tomaten
- 1 courgette
- 1 mespunt oregano
- 1 eetlepel olijfolie
- 250 gram visfilet (bijvoorbeeld koolvis)
- 1 eetlepel pesto
Bereiding
- Warm de oven voor op 175° C.
- Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Was de courgette en snijd hem in hele kleine blokjes.
- Meng de groente in een ovenvaste schaal en voeg wat oregano, peper en de olie toe.
- Bestrijk de vis met de pesto en leg de filets in het groentemengsel.
- Laat het gerecht in het midden van de oven in ca. 25 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
430kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
6 gram
Vet
9 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum