Getty Images
Zondags genieten!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 dl espressokoffie
- 40 gram pure chocolade
- 2 bolletjes vanille-ijs
Bereiding
1. Maak de espressokoffie, eventueel van een zakje instantpoeder.
2. Breek er de chocolade in.
3. Laat de chocolade in de magnetron of in een pannetje met heet water smelten. Roer de saus glad.
4. Schep in 2 coupes een bolletjes vanille-ijs en schenk de warme saus er over.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht biefstuk met tomaten-kruidensalsa, snijbonen en aardappelen.
Voedingswaarden
Energie
220kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
2 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
8 gram
Zout
100 milligram
Bron
- Voedingscentrum