Getty Images
Het betere inpakwerk
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- ½ courgette
- 1/2 eetlepel pesto
- Citroensap
- 2 stukken tilapiafilet
- Aluminiumfolie
Bereiding
- Warm de oven voor op 175° C.
- Maak de courgette schoon en snijd hem in dunne plakken.
- Bestrooi de courgette met peper en verdeel de groente over 2 stukken aluminiumfolie.
- Verdun de pesto met wat citroensap.
- Bestrijk de stukken vis met de pesto.
- Schik de vis op de courgette en vouw het folie dicht.
- Laat de vis in ca. 20 minuten in de hete oven gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met een tomatensalade en couscous met verse kruiden.
Hiervoor heb je nodig:
- Rucola-tomatensalade
- 6 opscheplepels couscous
- 3 takjes peterselie
- basilicum
- 1 eetlepel olie
Voedingswaarden
Energie
450kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
8 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Bron
- Voedingscentrum