Getty Images
Een heerlijke salade van over de grens.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 eetlepel pindakaas
- 3 eetlepels kokosmelk
- Citroensap
- Vissaus
- Stukje witte kool
- 1 wortel (ca. 50 gram)
- Stukje komkommer
- 2 slabladen
Bereiding
- Maak een sausje van de pindakaas met de kokosmelk, wat citroensap en vissaus.
- Maak de groente schoon.
- Schaaf de kool in fijne reepjes. Rasp de wortel en de komkommer grof.
- Meng alles door elkaar.
- Plaats de gewassen slabladen op borden en vul ze met de salade.
Voedingswaarden
Energie
135kcal
Eiwit
4 gram
Koolhydraten
9 gram
Vezels
3 gram
Vet
9 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
770 milligram