Getty Images
Smaakt goed bij entrecote en aardappelen
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 400 gram snijbonen
- 2 plakjes bacon
- 2 tomaten
- Bonenkruid
Bereiding
- Maak de snijbonen schoon en snijd ze in smalle repen.
- Kook de snijbonen in weinig water net gaar.
- Snijd de bacon in reepjes en bak ze in een droge koekenpan bruin.
- Was de tomaten en snijd ze in parten.
- Smoor de partjes tomaat enkele minuten met de bacon mee.
- Giet de snijbonen af en voeg de tomaten met bacon, peper en wat bonenkruid toe.
Menusuggestie
Lekker met entrecote en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
- 2 entrecotes
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
415kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
10 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
430 milligram
Bron
- Voedingscentrum