Gezonde en snelle pasta
PuurGezond
Deze pasta pesto met spinazie is gezond, lekker en snel klaar! Bekijk de video om te zien hoe je het maakt.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
20 minuten
Ingrediënten
- 150 gram volkorenpasta
- 1 ui
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 zak spinazie (500 gram)
- 4 eetlepels pesto (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
- 2 handjes walnoten
- Geraspte (Parmezaanse) kaas
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een grote pan of wok en bak de ui zachtjes 1 minuut. Voeg deel bij deel de spinazie toe en bak deze mee. Roer de pesto door de spinazie als de spinazie geheel geslonken is. Verhit nog even door.
- Hak de walnoten ondertussen grof. Maak de spinazie op smaak met zout en peper.
- Verdeel de pasta over 2 borden, verdeel de spinazie erover, bestrooi met de walnoten en de geraspte kaas.