Getty Images
Vliegensvlug zondagsmenu met wauw-factor!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen
- 2 eieren
- 400 gram courgette
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- Oregano
- 1 eetlepel olie
- 75 gram magere salami
Bereiding
- Warm de oven voor op 175° C.
- Schil de aardappelen en rasp ze grof.
- Klop de eieren los.
- Meng de eieren en wat peper door de geraspte aardappelen en druk dit in een lage ovenvaste schaal.
- Bak de aardappelen in de hete oven in ca. 10 minuten bruin en gaar.
- Was de courgette en schaaf hem in dunne plakken.
- Maak de ui schoon en snijd hem in halve ringen.
- Verdeel de groente over de aardappelbodem.
- Pers de knoflook uit in een kommetje.
- Voeg peper, oregano en de olie toe.
- Druppel dit over de groente.
- Snijd de salami in blokjes en verdeel ze over de groente.
- Bak de röstikoek in de hete oven in ± 12 minuten verder gaar.
Voedingswaarden
Energie
470kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
50 gram
Vezels
7 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
6 gram
Zout
1100 milligram