Getty Images
Eenvoudig klaar te maken
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 Chinese kool
- 1 eetlepel olie
- 1-2 eetlepels sambal oelek
- 1 eetlepel sojasaus of ketjap
Bereiding
- Maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in repen.
- Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak hierin de sambal kort. Voeg de Chinese kool toe en roerbak de kool op hoog vuur enkele minuten mee tot de groente is geslonken.
- Maak de Chinese kool op smaak met sojasaus.
Menusuggestie
Lekker met geroerbakte reepjes bief en zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig:
150 gram bieflap
1 eetlepel olie
6 opscheplepels zilvervliesrijst
Voedingswaarden
Energie
505kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
60 gram
Vezels
9 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
820 milligram