Getty Images
Oma's favoriet
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 400 gram pastinaak
- halve eetlepel komijnzaad
- 1 eetlepel olie
Bereiding
1. Schrap de pastinaak en verwijder de uiteinden.
2. Snijd de pastinaak in plakken.
3. Kook de plakken pastinaak in ca. 10 minuten gaar.
4. Rooster het komijnzaad in een droge koekenpan tot het gaat geuren.
5. Voeg de olie en de afgegoten pastinaak toe en warm het geheel goed door.
Menusuggestie
Lekker met een ribkarbonade en aardappelen. Hiervoor heb je nodig:
- 2 ribkarbonades
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
485kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
9 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
4 gram
Zout
220 milligram