Getty Images
Koolhydraatrijke avondmaaltijd
Aantal personen
4
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 300 gram verse zalm
- 450 gram volkorenpasta
- 400 gram champignons
- Snufje peper
- 2 bosuitjes, in ringetjes gesneden
- 400 gram cherrytomaten, gehalveerd
- 200 gram verse spinazie
Bereiding
- Snijd de zalm in stukjes en kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de zalm, voeg de champignons toe en vak even mee.
- Giet de pasta af en voeg deze toe aan de zalm en champignons.
- Breng op smaak met peper en voeg de bosuitjes toe.
- Bak het geheel nog drie minuten en voeg als laatste de cherrytomaten toe.
- Leg op elk bord een laagje spinazie van 50 gram en serveer de pasta hierop.
Dit recept komt uit Eet als een atleet.
Voedingswaarden
Energie
605kcal
Eiwit
34 gram
Koolhydraten
75 gram
Vezels
15 gram
Vet
17 gram