Getty Images
Met aardappelen en groente naar keus
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 600 gram aardappelen
- 1 blik tomatenblokjes zonder zout
- 1 blikje sardines
- Oregano
- 300 gram roerbakmix
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in 15 minuten net niet gaar.
- Warm de oven voor op 200° C.
- Pureer of prak de tomaten met het vocht tot een saus.
- Verdeel de sardines in stukjes en schep ze door de tomaten.
- Maak het op smaak met peper, wat zout en oregano.
- Strooi de roerbakgroente in een ovenvaste schaal.
- Snijd de aardappelen in plakken en schik ze op de groente.
- Verdeel de tomatensaus er over.
- Laat het gerecht in het midden van de hete oven in ca. 20 minuten gaar worden.
Voedingswaarden
Energie
480kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
65 gram
Vezels
10 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
1000 milligram