Getty Images
Lekker buiten eten
Aantal personen
4
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- ½ bosje munt
- 1 eetlepel citroensap
- 2 theelepels suiker
- 6 deciliter light up-drank of tonic light
Bereiding
- Was de takjes munt en doe ze in een hoge kom.
- Voeg het citroensap, de suiker en ½ dl water toe.
- Kneus de muntblaadjes met een lepel en laat het een uur trekken.
- Verdeel de takjes munt en het vocht over de glazen.
- Vul de glazen verder met de up-drank of tonic.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht varkenshaasspiesjes met champignons, bacon en maïs en pastasalade van Ingeborg.
Voedingswaarden
Energie
1kcal
Eiwit
0 gram
Koolhydraten
2 gram
Vezels
0 gram
Vet
0 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum