Getty Images
Wok with me.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 rode peper
- 200 gram rauwe gepelde garnalen (diepvries)
- 1 theelepel geraspte citroenschil
- 150-200 gram mie
- 1 ui
- 1 prei
- 250 gram champignons
- 2 eetlepels olie
- Sojasaus
Bereiding
1. Maak de knoflook en de peper schoon.
2. Snijd de knoflook heel fijn en snijd de peper in ringetjes.
3. Meng de knoflook, de peper en de citroenschil door de garnalen en laat dit 15 minuten in de koelkast marineren.
4. Kook de mie in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
5. Maak de groente schoon.
6. Snijd de ui in snippers, de prei in ringen en de champignons in plakjes.
7. Verwarm 1 eetlepel olie en roerbak hierin de ui en de prei in een paar minuten gaar.
8. Roerbak de champignons kort mee.
9. Voeg de uitgelekte mie toe en maak het geheel op smaak met een beetje sojasaus.
10. Roerbak in de rest van de olie de garnalen in een paar minuten gaar.
11. Schep de garnalen op de mie.
Voedingswaarden
Energie
570kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
70 gram
Vezels
6 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
2840 milligram