Getty Images
Lekker met komkommersalade en kerrierijst
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 200 gram tofu
- 2 eetlepels ongezouten pinda's
- 1 ei
- 1 theelepel ketjap
- 1½ eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
1. Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met peper.
2. Klop het ei los met de ketjap en schep de tofublokjes er door.
3. Wentel de blokjes daarna door de fijngemaakte pinda's.
4. Verwarm de margarine en bak hierin de tofu in enkele minuten bruin en knapperig.
Menusuggestie
Lekker met komkommersalade en kerrierijst.
Hiervoor heb je nodig:
1 komkommer
bieslook
azijn
1 eetlepel vloeibare margarine
kerrie
150 gram zilvervliesrijst
Voedingswaarden
Energie
675kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
65 gram
Vezels
58 gram
Vet
30 gram
Verzadigd vet
5 gram
Zout
600 milligram