Getty Images
Voor de liefhebber
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 200 gram kippenlevertjes
- 1/2 rode ui
- 150 gram (kastanje)champignons
- 300 gram (diepvries)doperwten
- 1 1/2 eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
1. Spoel de levertjes af en dep ze met keukenpapier droog.
2. Knip of snijd vliesjes weg.
3. Snijd de halve ui in snippers.
4. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
5. Verwarm de margarine en bak hierin de kippenlevertjes in een paar minuten aan alle kanten bruin.
6. Fruit de ui even mee.
7. Voeg de doperwtjes toe met de champignons en roerbak alles in nog een paar minuten gaar.
Menusuggestie
Lekker met zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig:
6 opscheplepels zilvervliesrijst
Voedingswaarden
Energie
615kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
80 gram
Vezels
10 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
830 milligram
Bron
- Voedingscentrum