Getty Images
Lekker met sperzieboontjes en aardappelen.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 eetlepel rozijnen
- 150 gram sjalotjes
- 200 kalkoenfilet
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- Citroensap
Bereiding
- Was de rozijnen.
- Maak de sjalotjes schoon en snijd ze in halve ringen.
- Snijd de kalkoenfilet in smalle repen en bestrooi ze met peper.
- Verwarm de margarine en bak hierin de kalkoen bruin.
- Bak de sjalotjes mee.
- Voeg een scheutje water en de rozijnen toe en smoor de kalkoen in 5 minuten gaar.
- Maak het gerecht op smaak met een paar druppels citroensap.
Menusuggestie
Lekker met sperzieboontjes en aardappelen. Hiervoor heb je nodig:
- 400 gram sperziebonen
- 6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
460kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
40 gram
Vezels
9 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
260 milligram