Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 3 dl visbouillon (van tablet of pot visfond)
- 2 stukjes kabeljauwfilet
- 150 gram zeekraal
- 1 eetlepel vloeibare margarine of boter
- 1 eetlepel crème fraîche
Bereiding
- Breng de bouillon tegen de kook aan.
- Leg de vis in de bouillon en laat dit tegen de kook aan in 8-10 minuten gaar worden.
- Was de zeekraal en verwijder lelijke stukjes.
- Verwarm de margarine en smoor hierin de zeekraal in ca. 4 minuten beetgaar. Roer de crème fraiche er door.
- Maak de vis op smaak met peper en leg de vis op de zeekraal.
Voedingswaarden
Energie
240kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
3 gram
Vezels
2 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
2000 milligram
Bron
- Voedingscentrum