Getty Images
Tip: Voeg een extra lepel honing toe als je een zoetekauw bent.
Bereidingsduur
30 minuten
Ingrediënten
- 150 gram havermout
- 50 gram cranberry's
- 50 gram boter (of kokosolie)
- 50 gram bloem
- 50 gram kokos
- 50 milliliter water
- 3 eetlepels honing
- 1 theelepel kaneel
- 1/2 theelepel bakpoeder
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Doe de honing in een steelpannetje en verwarm dit samen met het water en de boter tot de boter volledig gesmolten is.
- Meng ondertussen in een kom alle droge ingrediënten.
- Voeg het gesmolten botermengsel daaraan toe en kneed dit totdat het goed gemengd is.
- Maak balletjes van het deeg, die je op de bakplaat platdrukt en bak ze in circa 15 minuten knapperig.
Extra info
Dit recept is voor circa 16 koekjes.