Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
20
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 rode paprika’s
- 1 rood pepertje
- 1 koffielepel olijfolie
- 300 ml gezeefde tomaten
- 125 ml groentebouillon
- 1 bolletje mozzarella light
- Gedroogde basilicum
- 1 snufje suiker
- Zout
- Chilipoeder
Bereiding
Snij de ui en de paprika’s in stukjes en snij het pepertje in ringen. Verwarm de olie in een antiaanbakpan en stoof daarin de groenten. Voeg de gezeefde tomaten en de bouillon toe en laat 10 minuten sudderen.
Pureer de soep en breng ze op smaak met zout en chilipoeder. Snij de mozzarella in dunne plakken en snij er kleine hartjes uit. Snij de rest van de mozzarella in stukjes en laat ze smelten in de soep.
Breng de soep op smaak met een beetje gedroogde basilicum, een snufje suiker, zout en chilipoeder en serveer met de mozzarellahartjes.
Bron
- WeightWatchers