Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 2 grote (tros)tomaten
- (balsamico)azijn
- 40 gram hüttenkäse
- 5 blaadjes basilicum
- 1 bosuitje
Bereiding
- Was de tomaten en snijd er een kapje af. Hol de tomaten uit en bestrooi de binnenkant met wat peper. Druppel er wat azijn in.
- Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.
- Snijd de basilicum klein en meng dit met de kaas en de bosui. Vul hiermee de tomaten.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht lamskoteletje, sperzieboontjes en zomerse couscous.
Voedingswaarden
Energie
50kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
4 gram
Vezels
2 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
190 milligram
Bron
- Voedingscentrum