Getty Images
Verras jezelf (en een ander)
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 peer
- Citroensap
- 1 handje gepelde pistachenootjes
- 2 eetlepels roomkaas light, 8% vet
- 1 eetlepel honing
Bereiding
- Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis.
- Druppel wat citroensap over de peer.
- Hak de pistachenootjes grof.
- Meng de pistachenootjes door de roomkaas en vul hiermee de holtes van de peer.
- Leg de halve peren op bordjes en druppel de honing erover.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht reepjes gebakken varkensschnitzel, groene kool en risotto met paddenstoelen.
Voedingswaarden
Energie
120kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
2 gram
Vet
4 gram
Verzadigd vet
1 gram