Getty Images
Smaaksensatie uit de oven.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1 limoen
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 2 kleine forellen
- Dille (vers of diepvries)
Bereiding
- Warm de oven voor op 170 °C.
- Boen de limoen goed schoon en en snijd hem in plakken.
- Was de forellen en dep ze met keukenpapier droog. Bestrooi de vissen van buiten en van binnen met wat peper.
- Leg iedere forel op een stuk bakpapier en vul de buikholtes met de plakken limoen en wat dille.
- Vouw het papier goed dicht, met de sluiting naar boven.
- Leg de pakketjes op de bakplaat in de oven en laat de forel in 20 minuten gaar worden.
Menusuggestie
Lekker met broccoli en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
500 gram broccoli
6 opscheplepels aardappelpuree
500 gram broccoli
6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
420kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
40 gram
Vezels
10 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
300 milligram