Getty Images
Simpel te maken
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- ½ theelepel Provençaalse kruiden
- 1 teentje knoflook
- 2 stukken of moten koolvis
Bereiding
- Maak een mengsel van de olie, de Provençaalse kruiden, het uitgeperste teentje knoflook en wat peper.
- Bestrijk hiermee de vis en laat dit 1 uur in de koelkast intrekken.
- Warm de grill of barbecue voor en gril de vis aan beide zijden in ± 12 minuten gaar en bruin.
Menusuggestie
Lekker met gestoofde wortel met doperwtjes en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
250 gram wortelen
150 gram diepvries doperwtjes
1 eetlepel vloeibare margarine
6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
530kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
55 gram
Vezels
10 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum