Gegrilde venkel

Getty Images

Wassen, snijden, beetje olie en grillen. Meer hoef je niet te doen voor gegrilde venkel.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1-2 venkelknollen 
  • 1 eetlepel olie

Bereiding

  1. Was de venkel onder stromend water en verwijder de onderste schijf.
  2. Snijd de venkel verticaal in dunne plakken.
  3. Bestrijk de plakken venkel met een beetje olie .
  4. Gril de plakken venkel in een grillpan of op de barbecue in 8-10 minuten bruin en gaar.

Menusuggestie

Lekker met gnocchi met salsa verde en walnoten.

Voedingswaarden

Energie 
80kcal
Eiwit 
2 gram
Koolhydraten 
4 gram
Vezels 
5 gram
Vet 
5 gram
Verzadigd vet 
1 gram
Zout 
400 milligram
Auteur