Getty Images
Lekker met verse peterselie
Aantal personen
4
Bereidingsduur
0-15 minten
Ingrediënten
- 1 paprika
- 1 eetlepel olie
- 4 eieren
- Takje peterselie
Bereiding
- Was de paprika en snijd van de paprika 4 ringen van ongeveer 1 centimeter dik.
- Verwarm de olie in een koekenpan. Leg een paprikaring in de koekenpan.
- Laat deze een beetje warm worden en breek boven iedere ring een ei. Doe dit voorzichtig zodat de dooier heel blijft.
- Bak het geheel op laag vuur met een deksel op de pan tot het ei gaar is.
- Breng eventueel op smaak met wat peper en klein geknipte peterselie.
Voedingswaarden
Energie
95kcal
Eiwit
6 gram
Koolhydraten
1 gram
Vezels
1 gram
Vet
7 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum