Getty Images
Dit voorgerecht is helemaal niet moeilijk en dankzij de kruiden superlekker.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- ½ teentje knoflook
- Mespunt provençaalse kruiden
- 6 kleine oesterzwammen
- 6 sneetjes volkoren stokbrood
Bereiding
- Meng de olie met de uitgeperste knoflook, de kruiden, peper en weinig zout.
- Maak de oesterzwammen schoon. Leg ze op een schaal en druppel de olie er op.
- Warm de grill voor.
- Rooster de sneetjes brood onder de grill bruin.
- Rooster de oesterzwammen in enkele minuten onder de grill gaar en bruin. Leg ze op het brood.
Voedingswaarden
Energie
125kcal
Eiwit
4 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
3 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
300 milligram