Getty Images
Was alles maar zo eenvoudig als dit recept: slechts 4 ingrediënten en lekker laten stoven.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 400 gram gesneden boerenkool
- 2 theelepels mosterd
Bereiding
1. Maak de knoflook schoon en snijd hem klein.
2. Fruit de knoflook zacht in de olie.
3. Voeg de boerenkool toe en roerbak kort mee.
4. Voeg de mosterd toe met een paar lepels water en stoof de boerenkool in 25 minuten gaar.
Menusuggestie
Lekker met ribkarbonade en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
2 ribkarbonades
1 eetlepel vloeibare margarine
6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
605kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
8 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
6 gram
Zout
700 milligram