Biefstuk met sjalotjes

Getty Images

Snel en gemakkelijk klaar.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15

Ingrediënten

  • 5 sjalotjes
  • 2 biefstukjes
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 50 ml bouillon met minder zout
  • tijm

Bereiding

  1. Maak de sjalotten schoon en snijd ze klein.
  2. Verwarm 1 eetlepel margarine en fruit hierin de sjalotten glazig.
  3. Voeg de bouillon toe en breng dit aan de kook. Maak de saus op smaak met peper en wat tijm.
  4. Bestrooi de biefstuk met peper. Bak de biefstuk in de achtergebleven margarine bruin. Schenk de saus over het vlees.

Menusuggestie

Lekker met sperziebonen en aardappelen.

Hiervoor heb je nodig...

  • 400 gram sperziebonen
  • 6 kleine aardappelen

Voedingswaarden

Energie 
385kcal
Eiwit 
30 gram
Koolhydraten 
35 gram
Vezels 
9 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
2 gram
Zout 
330 milligram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum