Getty Images
Snel en gemakkelijk klaar.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15
Ingrediënten
- 5 sjalotjes
- 2 biefstukjes
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 50 ml bouillon met minder zout
- tijm
Bereiding
- Maak de sjalotten schoon en snijd ze klein.
- Verwarm 1 eetlepel margarine en fruit hierin de sjalotten glazig.
- Voeg de bouillon toe en breng dit aan de kook. Maak de saus op smaak met peper en wat tijm.
- Bestrooi de biefstuk met peper. Bak de biefstuk in de achtergebleven margarine bruin. Schenk de saus over het vlees.
Menusuggestie
Lekker met sperziebonen en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram sperziebonen
- 6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
385kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
35 gram
Vezels
9 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
330 milligram
Bron
- Voedingscentrum