Getty Images
Een makkelijke, maar zeer smakelijke maaltijd.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 150 gram biefstuk
- 1 sjalot
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 1 eetlepel pesto
Bereiding
Leg de biefstuk ca. ½ uur in de diepvries zodat het vlees gemakkelijk in dunne plakjes kan worden gesneden. Maak de sjalot schoon en snijd hem klein. Bestrooi de plakjes biefstuk met peper. Verhit de margarine en bak het vlees in enkele minuten bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Bak snel de sjalot in de achtergebleven margarine. Voeg de pesto met 1 deciliter water toe en warm dit even goed door. Geef de saus bij de biefstuk.
Menusuggestie
Lekker met een rauwkostsalade, maar ook met snijbonensalade en tagliatelle.
Voedingswaarden
Energie
195kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
1 gram
Vezels
0 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
0 milligram
Bron
- Voedingscentrum