Biefstuk met paprikasaus

Getty Images

Je biefstuk smaakt nog lekkerder met deze snelle paprikasaus.

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15 minuten

Ingrediënten

  • 2 rode paprika's
  • 1 sjalot of kleine ui
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 2 eetlepels kookroom
  • 2 biefstukjes

Bereiding

  1. Warm de grill of grillpan voor.
  2. Maak de paprika's en sjalot schoon en snijd de groente klein.
  3. Fruit de sjalot in de margarine glazig en voeg de paprika's en royaal peper toe. Smoor de groente in 5 minuten gaar.
  4. Pureer de groente met een staafmixer of in de keukenmachine.
  5. Schenk de room er bij en breng dit tegen de kook aan.
  6. Bestrooi de biefstukjes met peper en gril ze in 4-6 minuten bruin.
  7. Geef de saus er bij.

Menusuggestie

Lekker met broccoli en aardappelen.

Hiervoor heb je nodig:
500 gram witlof
6 kleine aardappelen

Voedingswaarden

Energie 
410kcal
Eiwit 
35 gram
Koolhydraten 
40 gram
Vezels 
10 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
3 gram
Zout 
200 milligram
Auteur