Getty Images
Je biefstuk smaakt nog lekkerder met deze snelle paprikasaus.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Ingrediënten
- 2 rode paprika's
- 1 sjalot of kleine ui
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 2 eetlepels kookroom
- 2 biefstukjes
Bereiding
- Warm de grill of grillpan voor.
- Maak de paprika's en sjalot schoon en snijd de groente klein.
- Fruit de sjalot in de margarine glazig en voeg de paprika's en royaal peper toe. Smoor de groente in 5 minuten gaar.
- Pureer de groente met een staafmixer of in de keukenmachine.
- Schenk de room er bij en breng dit tegen de kook aan.
- Bestrooi de biefstukjes met peper en gril ze in 4-6 minuten bruin.
- Geef de saus er bij.
Menusuggestie
Lekker met broccoli en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
500 gram witlof
6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
410kcal
Eiwit
35 gram
Koolhydraten
40 gram
Vezels
10 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
200 milligram