Getty Images
Zuidelijk accent
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 600 gram andijvie
- 2 eetlepel olijven
- 1 eetlepel tapenade met zongedroogde tomaatjes
- 1 eetlepel kappertjes
Bereiding
1. Maak de andijvie schoon en snijd de groente in repen.
2. Snijd de olijven wat kleiner.
3. Verhit een wok en laat hierin de andijvie op hoog vuur slinken.
4. Voeg de olijven, de tapenade en de kappertjes toe en warm het geheel goed door.
Menusuggestie
Lekker met een ribkarbonade en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
2 ribkarbonade
1 eetlepel vloeibare margarine
6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
370kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
6 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
1410 milligram
Bron
- Voedingscentrum