Getty Images
Aantal personen
8
Bereidingsduur
45 minuten
Ingrediënten
- 1 kg vastkokende aardappels
- snufje zout
- 4 eieren
- 1 bosje radijs
- 1 sjalotje
- 3 el magere yoghurt
- 2 el mayonaise
- 1 el halfvolle melk
- snufje peper
- 10 sprietjes bieslook
- 4 takjes peterselie
- 5 takjes basilicum
- 100 gram veldsla
Bereiding
- Kook de ongeschilde aardappels in ruim water met zout in ca. 25 min gaar en laat ze afkoelen. Kook de eieren in kokend water in ca. 10 min. hard.
- Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Pel en snipper het sjalotje.
- Roer de magere yoghurt, mayonaise, melk, zout en peper tot een dressing. Hak de bieslook en peterselie grof en neem de blaadjes van de takjes basilicum.
- Verwijder de schil van de aardappels en snijd ze in stukjes. Pel de eieren en snijd ze in partjes. Verdeel de veldsla, aardappel, sjalot, ei, radijs en kruiden over een schaal en schenk de dressing erover.
Voedingswaarden
Energie
168kcal