Getty Images
Zin in een anders dan anders ontbijtje? Of een lekkere gevulde lunch? Probeer deze spinaziecrêpes eens. Lekker met mozarella, tomaat en champignons! Zo heb je al 's ochtends het merendeel van je groente binnen!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
10 minuten
Ingrediënten
- 100 gram bloem
- 250 ml melk
- 2 eieren
- Potje of blikje spinazie
- Beetje boter (om in te bakken)
- Zout en peper
Bereiding
Doe de spinazie in een kom en maak fijn met een blender. Voeg hieraan de bloem en de melk toe.
Breek de eieren en voeg toe aan het spinaziemengsel. Mix goed door. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Verhit een beetje boter in een koekenpan en bak 6 dunne flensjes van het beslag.
Lekker met een zoete topping, maar misschien nog wel lekkerder als je een blikje of potje champignons verwarmt met een paar gesneden tomaatjes en dat als beleg gebruikt, samen met wat mozarella.