Getty Images
Hou je niet van droge aardappels? Dan is deze paprikajus een uitkomst.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 500 gram vastkokende aardappelen
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 3 eetlepels vloeibare margarine
- ½ eetlepel milde paprikapoeder
- 1 kleine bloemkool
- 2 kleine biefstukje
- peper
Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in stukken van 4 centimeter.
- Maak de ui en de paprika schoon en snijd ze klein.
- Fruit de ui in 1 eetlepel margarine glazig.
- Voeg de stukjes paprika en het paprikapoeder toe.
- Schep de blokjes aardappel er door.
- Schenk er wat water bij en kook de aardappelen in 15 a 20 minuten gaar.
- Maak de bloemkool schoon. Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de stelen in stukjes. Kook de bloemkool in weinig water in circa 8 minuten gaar.
- Bestrooi het vlees met peper en bak het in de rest van de margarine in 4 a 6 minuten bruin.
Allergie info
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Voedingswaarden
Energie
525kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
50 gram
Vezels
10 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
200 milligram