Boekrecensie: Natuurlijk! Elke dag écht eten

Puur, gezond en vooral heel lekker

Getty Images

Anne Marie Reuzenaar, orthomoleculair voedingsdeskundige, heeft een nieuw boek uit: 'Natuurlijk! Elke dag écht eten.

Boeken over gezond eten zijn in. Wekelijks verschijnen er stapels nieuwe boeken over puur, gezond en natuurlijk eten. Ook Anne Marie Reuzenaar, schrijfster van de boeken 'Zonder suiker' en 'Het Heden Ik Kookboek', heeft een nieuw boek uit. Met dit boek wil de schrijfster mensen op weg helpen met elke dag 'écht te eten': snel en heerlijk koken zonder pakjes en zakjes.

Ruim 120 recepten

In het boek l

Getty Images
aat Anne Marie Reuzenaar aan de hand van tien gouden adviezen en meer dan 120 heerlijke recepten zien dat het rigoureus afzweren van producten meestal niet nodig is, maar dat het draait om een voedingspatroon dat gevarieerd en in balans is. En vooral: geen eten dat in de fabriek in elkaar is geknutseld, maar écht eten, zonder geraffineerde suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel zonder tarwe en koemelk. Het boek bevat naast de recepten ook een kidsspecial met tips en adviezen voor maaltijden voor kinderen.
Auteur