Getty Images
De PPP-salade staat voor pasta, pijnboompitten en peper. Garant lekker genieten! Je eet hem met een frisse komkommersalade of een groene salade met pittenmix en een beetje gerookte kip.
Aantal personen
4
Ingrediënten
- 375 gram pasta farfalle
- 1 bosje basilicum
- 40 gram pijnboompitten (½ doosje)
- 40 gram geraspte parmezaanse kaas
- 1 teentje knoflook
- grof gemalen peper
- 1 scheutje olijfolie
Bereiding
- Kook de pasta en laat hem afkoelen
- Hak de basilicum fijn
- Hak de knoflook fijn
- Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan
- Meng de pasta met de knoflook, pijnboompitten, kaas, peper, basilicum en olie
- Proef en voeg eventueel wat meer peper toe
Tip:
Deze frisse pastasalade is extra lekker met wat zongedroogde tomaatjes, olijfjes en spinazie!
Voedingswaarden
Energie
234kcal
Bron
- Nederlandse Hartstichting