PPP-salade

Getty Images

De PPP-salade staat voor pasta, pijnboompitten en peper. Garant lekker genieten! Je eet hem met een frisse komkommersalade of een groene salade met pittenmix en een beetje gerookte kip.

Aantal personen 
4

Ingrediënten

  • 375 gram pasta farfalle
  • 1 bosje basilicum
  • 40 gram  pijnboompitten (½ doosje)
  • 40 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • grof gemalen peper
  • 1 scheutje olijfolie

Bereiding

  • Kook de pasta en laat hem afkoelen
  • Hak de basilicum fijn
  • Hak de knoflook fijn
  • Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan
  • Meng de pasta met de knoflook, pijnboompitten, kaas, peper, basilicum en olie
  • Proef en voeg eventueel wat meer peper toe

Tip:
Deze frisse pastasalade is extra lekker met wat zongedroogde tomaatjes, olijfjes en spinazie!

Voedingswaarden

Energie 
234kcal
Auteur 
Bron 
  • Nederlandse Hartstichting