Getty Images
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 600 gram gekookte bietjes
- 1 perssinaasappel
- Mespunt gemberpoeder
- 1 bolletje gember
- Mespunt chilipeper
Bereiding
- Stroop het vel van de bietjes en rasp de bieten grof.
- Pers de sinaasappel uit.
- Verwarm het sinaasappelsap met het gemberpoeder.
- Voeg de bietjes toe en warm ze hierin op. Snijd het bolletjesgember fijn.
- Maak de groente op smaak met de gember en wat chilipoeder.
Menusuggestie
Lekker met geroerbakte reepjes kalkoenfilet en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig:
150 gram kalkoenfiletreepjes
2 eetlepels vloeibare margarine
6 kleine aardappelen
Voedingswaarden
Energie
385kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
10 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
510 milligram
Bron
- Voedingscentrum